HR Square November Conference (Dolce La Hulpe, 4-6/05/2021) - NIEUWE DATUM

De jaarlijkse HR Square November Conference is verplaatst naar dinsdagavond 4 tot donderdagnamiddag 6 mei 2021, ook in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen opnieuw uw agenda bij.

[PARTNERWEBINAR] PerformanSe - Carrièreplanning en interne mobiliteit in tijden van onzekerheid

Eén op vijf medewerkers heeft tijdens de corona-periode al gedacht aan een loopbaansprong*. Hoewel deze periode van pandemie op een natuurlijke wijze leidt tot nadenken en zichzelf bevragen over de richting van de loopbaan, blijven er tussen droom en daad praktische bezwaren in de weg staan – niet in het minst door de staat van de arbeidsmarkt… Vandaar de vraag: hoe krijg ik als werkgever een beter zicht krijgen op de mate waarin mijn medewerker zichzelf kan ontplooien in mijn organisatie? Hoe sta ik hen bij met raad en daad in hun carrière-evolutie?

PMCommunity: Géén angst voor angst!

In de wereld rondom ons word je permanent geconfronteerd met negatieve berichtgeving, we worden lam geslagen met angsten, kunnen we dit aan, zouden we niet beter hulp zoeken om het aan te kunnen, …. Hoe wijs zijn we eigenlijk? Zijn we matuur? Hoe gaan we er in organsiaties mee om? Wat verwachten we van onze medewerkers? En gaan we er als leidinggevende matuur (lees: volwassen) mee om? Kunnen we rekenen om onze inzichten en verantwoordelijkheid nemen?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (december 2020)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Acerta: Leidinggeven op afstand

Leidinggeven op afstand vraagt een specifieke aanpak. Als leidinggevende of teamleider leg je andere accenten in het aansturen van jouw medewerkers op afstand. En dat is nodig, want thuiswerk wordt steeds populairder. Meer en meer trachten we onze medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk te laten werken, omdat we weten dat hun engagement hierdoor groeit. Deze opleiding rond leidinggeven op afstand zoemt hierop in.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen