Drie webinars over werken na corona

Terwijl we tijdens de lockdown allemaal verplicht waren om thuis te blijven, is het vandaag en in de nabije toekomst sterk aangeraden om te telewerken. Hoe kunnen organisaties, leidinggevenden en HR-verantwoordelijken de fysieke afstand overbruggen zodat die niet leidt tot een emotionele en intellectuele verwijdering? Dat is de vraag die we, verspreid over drie webinars, trachten te beantwoorden. Tijdens elk webinar gaan we dieper in op één deelaspect: werving & selectie, opleiding, en betrokkenheid.

Vonk | ABCi: Employee Communication Day 2020 (online event)

Vonk en ABCi, de Belgische vakverenigingen voor interne communicatie, bestaan 70 jaar en slaan de handen in elkaar voor deze eerste Employee Communication Day 2020. Wat mag je verwachten? Een expertisedag met inspirerende keynote speeches en cases over interne en hr-communicatie die medewerkers echt centraal stellen in je bedrijfsstrategie. De kans om ervaringen uit te wisselen met een netwerk van 200 andere professionals in je vak.

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching

Nu meer dan ooit, staat of valt het succes van een organisatie met het behalen van teamresultaten. Organisaties die veel inzetten op succesvolle inter- en intrateam samenwerkingsverbanden hebben een competitief voordeel. Tijdens deze 8-daagse opleiding, ontwikkeld voor zowel coaches als leidinggevenden, ontdek je een wereld aan nuttige inzichten en praktische tips, tools en hulpmiddelen om zelf een uitmuntend en high performing team uit te bouwen.

[WEBINAR] Obelisk - Betrokken medewerkers, ook in tijden van verandering

Op zeer korte tijd zijn we allemaal geconfronteerd met grote veranderingen. We moeten onze organisaties deels of volledig herdenken: we geven leiding op afstand, we zoeken nieuwe manieren om aan de wensen van klanten te blijven voldoen, we willen onze medewerkers betrokken houden… Wat hebben we nodig in veranderende tijden? Hoe kunnen wij en onze organisaties op lange termijn duurzaam en wendbaar blijven?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (oktober 2020)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Bevraging HR Square - Acerta - KU Leuven

In welke mate zijn de effecten van corona op de werkorganisatie blijvend? Via deze bevraging gaan KU Leuven, Acerta en HR Square samen op zoek naar antwoorden. Vul de enquête anoniem in en ontvang de resultaten in primeur.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen