William Loix aan de slag bij Jan De Nul Group

William Loix verlaat de gemeente Dilbeek om bij de Jan De Nul Group aan de slag te gaan als HR business partner. Loix startte in 1997, met een diploma psychologie van de KU Leuven onder de arm, bij ING. Hij startte er in rekrutering & selectie, maar had later heel wat verschillende HR-functies. Hij startte bij de gemeente Dilbeek in mei 2021 als HR Business Partner, maar kiest nu dus weer voor een job in de privésector.

Katrien Carael is HR-partner Groep Dilbeek

Een wit konijn in de HR-wereld, zo kan je Katrien Carael omschrijven. Ze startte haar loopbaan als cultuurbeleidscoördinator bij Stad Ninove na een master Culturele Studies. Vervolgens werkte Carael bij Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen en Zorgcampus Denderrust. Ze vervulde er functies als manager dienst maatschappelijk werk en verantwoordelijke niet-residentiële zorg. Sinds juni is Katrien Carael aan de slag bij Groep Dilbeek, waar ze het HR-beleid mee vorm zal geven.

Vandaag startte Anette Bohm als CHRO en lid van het Executive Committee bij bpost.

Annette Bohm, die in Mannheim (Duitsland) een master in Business Administration behaalde, bouwde sinds 1990 een indrukwekkende loopbaan uit, met vele klinkende namen op haar CV. Zo werkte ze bij Abbott Laboratories, Exact Software, Oracle, Agfa en Belgacom (nu Proximus). Ze was ook aan de slag als CHRO bij SD Worx, waar ze ook General Manager was voor SD Worx Duitsland.

Laura De Keyser naar NVISO

Na haar eerste ervaring bij Quintessence, de organisatie waar ze ook stage had gelopen, gaat Laura De Keyser nu aan de slag bij NVISO.

Dries Vertommen naar KONE

Dries Vertommen ging eerder dit jaar aan de slag bij KONE, waar hij HR Director Belgium & Luxembourg werd.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen