Dominique Vosse Group HR Director Alter Pharma

Dominique Vosse startte zes maanden geleden als freelance HR Manager bij Alter Pharma en trad er nu voltijds in dienst als Group HR Director. Alter Pharma is een Belgisch bedrijf, actief in de distributie van geneesmiddelen en in de ontwikkeling en productie van generische geneesmiddelen.

David Casteleyn HR-verantwoordelijke Gemeente Bredene

David Casteleyn is master in de Klinische Psychologie (UGent, 2003) en volgde aan dezelfde universiteit een postgraduaat Social Profit and Public Management (2014). Hij bouwde een loopbaan op in de social profit (Open Thuis, Vondels, VOC De Rozenkrans). Sinds kort is Casteleyn HR-verantwoordelijke bij de Gemeente Bredene.

Caroline Aelvoet HR Director Sodexo

Caroline Aelvoet werd in september HR Director bij Sodexo, waar ze al actief is sinds begin 2009, achtereenvolgens als General Counsel en als Sales Manager Large Accounts. Aelvoet is master in de Rechten (KU Leuven, 2004) en werd advocaat bij het kantoor Devlies. Ze werkte twee jaar als Legal Counsel bij KBC voor ze bij Sodexo kwam.

Tom Verstraeten People & Culture Unit Manager IKEA Group

Tom Verstraeten is master Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven, 1995) en bachelor Business Management & Tourism (Thomas More, 1999). Hij was tot 2005 Recruitment Manager bij CDS, een volle dochter voor technische dienstverlening van Hewlett Packard. Hij bleef talent rekruteren voor diverse andere bedrijven tot hij medio 2011 Senior HR Business Partner werd bij RealDolmen, dat in 2018 overgenomen werd door Gfi Group. Verstraeten werd ook HR Manager bij Gfi Belux.

Steven Krokaert Talent Manager OMP

Het software- en consultancybedrijf OMP, gespecialiseerd toeleveringsmanagement, trok Steven Krokaert aan als HR Manager. Krokaert is master Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven, 1989) en was van 1988 tot 2001 Office Manager bij Primo Interim. Daarna spitste hij zijn activiteit toe op leren, ontwikkeling en coaching. Dat deed hij als Senior Trainer Consultant bij Acerta Consult, L&D Manager bij Manpower en Manager Securitas Training. Tussen 2015 en nu was Krokaert zelfstandig trainer en coach.

Bart Remmerie HR-directeur bij DPG Media

Bart Remmerie startte als HR-directeur bij DPG Media (VTM, HLN enz.). Remmerie is master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven en Umea Universiteit) en master européen en Sciences de Travail (UCL en Universiteit van Firenze). Verder volgde hij ook een postuniversitaire opleiding in informatietechnologie en een opleiding HRM aan de Universiteit Hasselt.

Hermina Van Coillie naar Otolith

Hermina Van Coillie is senior consultant en motivatie-expert bij Otolith, het adviesbureau van David Ducheyne, die vroeger haar personeelsdirecteur was bij Securex. Van Coillie doctoreerde in 2004 aan de KU Leuven (Kwantitatieve en Persoonlijkheidspsychologie) en werkte nog twee jaar als postdoctoraal onderzoeker aan de Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen.

Els Debaere Director People & Organization bij Poppies International

Na een indrukwekkende carrière in HR bij Barco en daarna Bekaert, trok Els Debaere naar de koekjes van Poppies. Debaere is master Vertaler (HoGent) en postgraduaat Business Economics & Communication (UGent). Zij startte als HR Assistant bij Barco, bleef er meer dan tien jaar en groeide door tot HR Manager. Daarna volgde nog dik meer dan veertien jaar bij Barco, eerst als HR Business Partner en de voorbije jaren als Customer Excellence Transformation Officer People & Organization, met globale verantwoordelijkheid.

Stephanie Timmermans HR Manager bij Globachem

Stephanie Timmermans werd recent HR Manager bij Globachem, een internationaal actief agrochemisch familiebedrijf uit Sint-Truiden. Timmermans is master Vertaler-Tolk (Hogeschool Antwerpen, 2007) en volgde een cursus Strategisch HRM bij Vlerick. Zij werkte twee jaar als HR Consultant bij Accent Jobs alvorens ze medio 2012 HR & Payroll Manager werd bij Ideal Concept, een full service schoonmaakbedrijf voor de retail. Begin 2019 trok Timmermans naar het Hasseltse advieskantoor Van Havermaet.

Pauline Theunis HR Officer bij Contec

Na een carrièrestart bij Bright Plus Outsourcing Solutions, werd Pauline Theunis HR Officer bij Contec (industriële automatisering), waar zij verantwoordelijk is voor werving en selectie, onboarding en employer branding. Theunis is bachelor Handelswetenschappen (KU Leuven, 2018), bachelor Accounting & Finance (Northumberland University, Newcastle, 2018) en master HRM (KU Leuven, 2019).

Wafa Lenseclaes manager HR en Interne Communicatie bij Constructiv

Wafa Lenseclaes werd vorige maand manager HR en Interne Communicatie bij Constructiv, de organisatie van de sociale partners in de Bouw. Lenseclaes is master in de Rechten (KU Leuven, 2011) heeft een manama Sociaal Recht (VUB, 2014). Zij werkte onder meer voor Orpea (seniorenzorg) als verantwoordelijke Juridische Dienst en HR-verantwoordelijke. Haar vorige baan was HR Manager Benelux bij Bofrost (diepvriesproducten).

Ingel Cools Senior Talent & Employer Branding Specialist bij Allianz

Ingel Cools behaalde een bachelor Communicatiewetenschappen aan de Artevelde Hogeschool Gent en een master Taal- en Cultuurmanagement aan APEC University (Dominicaanse Republiek). Hij werkte geruime tijd voor House of Talents en was even bij Besix aan de slag als Senior Sourcing & Recruitment Partner, alvorens hij zijn stek vond als Senior Talent & Employer Branding Specialist bij Allianz.

Sophie De Vriese HR Kwaliteitsverantwoordelijke bij ’t Veer

Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen trok Sophie De Vriese aan als HR Kwaliteitsverantwoordelijke. De Vriese startte als bediende bij het ACV en groeide door tot vakbondssecretaris. Vervolgens werd ze adviseur tewerkstelling bij Constructiv. Tussen september 2018 en augustus 2020 was De Vriese achtereenvolgens preventieadviseur, HR Business Partner en HR Manager bij Winsol Group.

Benny Lombart P&O Business Partner DSM Speciality Compounds

Na 24 jaar ruilde Benny Lombart PolyVision voor DSM Speciality Compounds waar bij P&O Business Partner wordt. Lombart heeft een bachelor Bedrijfsmanagement (Hogeschool PXl, 1996) en startte zijn loopbaan bij PolyVision, een specialist in het emailleren van staal tot schrijfborden en wandbekleding, als Assistant Payroll Administration & Credit Controller. Vier jaar later werd hij er Personnel Administration Manager. De voorbij veertien jaar was Lombart HR Manager.

Elise Van Stappen HR Business Partner EMEA Datacolor

Elise Van Stappen is sinds augustus HR Business Partner EMEA bij Datacolor, een wereldwijde marktleider in kleurmanagement. Van Stappen heeft een master Arbeids- & Organisatiepsychologie (UGent, 2017). Ze deed een eerste werkervaring op bij Orbid als HR-Consultant.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen