Laura De Keyser naar NVISO

Na haar eerste ervaring bij Quintessence, de organisatie waar ze ook stage had gelopen, gaat Laura De Keyser nu aan de slag bij NVISO.

Dries Vertommen naar KONE

Dries Vertommen ging eerder dit jaar aan de slag bij KONE, waar hij HR Director Belgium & Luxembourg werd.

Goedroen Osaer

Sinds deze maand is Goedroen Osaer HR Manager bij Group Peeters, actief op vlak van industriële reiniging.

Elke Jeurissen nieuwe voorzitter VDAB

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) heeft een nieuwe voorzitter. Elke Jeurissen volgt Luc Cortebeek op, die bijna twee jaar aan het roer stond.

Emelie D’Hondt

Emelie D’Hondt is deze maand aan de slag gegaan als HR Manager bij Arteco, het Belgische chemiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koelvloeistoffen.

Jurgen De Vos

Dienstenthuis, dienstenchequebedrijf in Antwerpen, nam Jurgen De Vos aan als HR-verantwoordelijke. Hij komt over van SD Worx Staffing Solutions.

Patrick Devis

Patrick Devis werkt zijn hele loopbaan al bij wat ondertussen Belfius heet. Nadat hij in 1992 afstudeerde als master toegepaste economie, een diploma dat hij behaalde aan de Université Catholique de Louvain, had hij verschillende functies binnen de bank. Sinds februari 2017 was hij er Chief Information Officer, een functie die hij eerder dit jaar inruilde voor die van Head of HR & Building Management.

Audrey Van Impe

Audrey Van Impe treedt in dienst bij SPIE Belgium als Human Resources Director. Met een master in Klinische Psychologie en een master na master in Human Resources Management, begon zij haar carrière in 2002 als psycholoog en freelance consultant, voordat ze in 2005 Lidl vervoegde als HR Recruitment & Business Partner. Tussen 2009 en 2011 was Van Impe HR Talent Manager bij Rexel Belgium en HR Business Generalist bij Baxter Bio Science.

Jan Devolder

Jan Devolder is sinds januari 2022 Directeur HR en Interne Werking bij Kom op tegen Kanker.

Kristien Elsen

Kristien Elsen ruilt na 24 jaar PepsiCo voor retailer Bristol. Ze wordt er HR Manager Belgium & Netherlands.

Siegrid Van Rompaey

Siegrid Van Rompaey is sinds februari 2022 Vormingsverantwoordelijke bij Noorderhart, de overkoepelende naam voor het Mariaziekenhuis en het Revalidatie & MS Centrum in Pelt.

Anette Böhm en Dieter De Waegeneer naar bpost group

Anette Böhm wordt op 1 juni 2022 Chief Human Resources Officer Group bij bpost Group en zal samen met de huidige CHRO, Mark Michiels, in het Group Directiecomité zetelen. Michiels blijft de functie van CHRO uitoefenen tot zijn pensioen eind 2022. Vanaf 1 januari 2023 wordt zijn functie opgesplitst in een CHRO Group en een CHRO België.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen