< Terug naar overzicht

Jumbo strikt Katelijne Siebens

Sinds deze maand is Katelijne Siebels bij Jumbo aan de slag als HR Manager België.

Katelijne Siebens, die master in de toegepaste economische wetenschappen is, startte haar loopbaan bij Becton Dickinson, waar ze verschillende (internationale) HR-functies had. Na korte periodes bij Mercer en Elia, ging ze in 2011 als HR Director aan de slag bij bierbrouwer Alken-Maes, uitdager op de Belgische biermarkt. In 2015 nam ze een internationale functie op bij Heineken, de groep waartoe Alken-Maes ook behoort. Gedurende een jaar was ze, vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, Global People Capability Manager Finance, Procurement & Shared Services.

En jaar later keerde Katelijne Siebens terug naar ons land, en ging ze aan de slag bij PepsiCo - ook al een uitdager - als Senior HR Director Benelux & DACH.

In 2018 kreeg haar loopbaan een nieuwe wending: Katelijne Siebens schreef zich in aan de Universiteit Gent om er podologie te studeren. Na haar studies startte ze ook haar eigen praktijk op. Tegelijk werkte ze als zelfstandig HR-adviseur.

Eerder deze maand keerde ze terug naar een coporate HR-rol, deze keer bij Jumbo, de Nederlandse retailer die in ons land ondertussen al 19 vestigingen heeft. Ze is er, bij opnieuw een uitdager op onze markt, HR Manager België.

Katelijne Siebens is niet vies van een uitdaging, zo lijkt het wel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen