< Terug naar overzicht

Application developer HR

Application developer HR

Organisatie

De Universiteit Antwerpen is een dynamische, toekomstgerichte universiteit. We bieden vernieuwend academisch onderwijs aan meer dan 20 000 studenten, verrichten baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en spelen een belangrijke dienstverlenende rol in de maatschappij. Met meer dan 6 000 medewerkers uit 100 verschillende landen bouwen we dagelijks aan de wereld van morgen. Samen verleggen we grenzen en geven we de richting aan. De richting van de toekomst. En die kan jij mee bepalen.

De ICT-uitdagingen van de universiteit zijn levensgroot. Een indrukwekkende ICT-infrastructuur en een brede waaier aan applicaties zorgen ervoor dat alle studenten en medewerkers, verspreid over 4 campussen en 9 faculteiten, in de beste omstandigheden kunnen werken. Met 100 collega’s van het Departement ICT bundelen we dagelijks de krachten om een performante ICT-dienstverlening te garanderen. We zetten in op innovatie en ontwikkelen toekomstbestendige oplossingen die de universiteit optimaal ondersteunen om haar ambities waar te maken.

Het Departement ICT – afdeling Applicaties en Ontwikkeling van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Application developer in het HR domein.

Functie

De functie omvat onder andere volgende opdrachten:

 • Je staat in voor een professionele dienstverlening en werkt in een team dat de ondersteuning doet van een ERP-systeem met PeopleSoft technologie.
 • Je bent een teamspeler met een hoge mate van zelfstandigheid en in overleg met de leidinggevende ondersteun je het team bij:
   
     o analyseren, ontwikkelen en ondersteunen van standaard en maatwerk modules.
     o onderhouden van de reeds geïmplementeerde toepassingen en integraties met andere systemen.
     o ontwikkelen en onderhouden van rapporten.
     o dataconversie en data integratie.
     o voorbereiden en onderhouden van technische en functionele documentatie.

 • Je onderhoudt de nodige contacten, documenteert afspraken en onderneemt gepaste acties.
 • Je houdt bij het realiseren van de doelstellingen rekening met de voorziene instructies en regelgeving.

Profiel

 • Je bezit een masterdiploma of hebt gelijkwaardige competenties door ervaring. Wanneer je al enkele jaren ervaring op zak hebt, kan een bachelordiploma ook volstaan.
 • Meer dan jouw kennis van bepaalde tools of programmeertechnieken, vinden we jouw leergierigheid en potentieel belangrijk. Als je bereid bent om extra opleidingen te volgen en je kennis verder uit te bouwen, zullen wij zorgen voor een doorgedreven opleiding en je hierin actief ondersteunen en begeleiden.
 • Je hebt kennis van analysemethoden, programmeer- en testtechnieken.
 • Je hebt kennis van databases, SQL en gegevensmodellering.
 • Je hebt ervaring met adaptive webdesign (noodzakelijk voor selfservice modules).
 • Je beschikt over een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands, en een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels.
 • Je gaat klantvriendelijk, integer, creatief, kwaliteitsgericht en samenwerkingsgericht te werk.
 • Je kan goed plannen, organiseren en zelfstandig werken. Je bent hartelijk, energiek, positief ingesteld, veranderingsgericht en een enthousiaste teamspeler.

Aanbod

 • We bieden je een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.
 • Je ontvangt een bruto maandwedde als expert binnen de gradenvork 7.1-9.1 van de loonschalen van het Administratief en Technisch Personeel. Je aanvangsgraad (doorgaans graad 7) hangt af van je relevante professionele ervaring.
 • Je krijgt maaltijdcheques, ecocheques, internet-connectiviteitsvergoeding, groepsverzekering en een fietsvergoeding of volledige terugbetaling van je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
 • Je kan volgens een flexibele arbeidstijdregeling werken.
 • Je hebt 40 vakantiedagen en een week collectieve sluiting tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
 • Je werkt grotendeels op Middelheim Campus in een dynamische en stimulerende werkomgeving.
 • Lees hier meer over werken bij de Universiteit Antwerpen en ontdek alle andere voordelen.

Contact

Solliciteren?

Solliciteer online via deze link

Bij vragen over het online sollicitatieformulier kan je de Frequently Asked Questions raadplegen of mailen naar jobs@uantwerpen.be. Bij inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Geert Vera, departementsverantwoordelijke, geert.vera@uantwerpen.be.

De Universiteit Antwerpen is een duurzame, gezinsvriendelijke organisatie die maximaal in de groei van medewerkers investeert. We stimuleren diversiteit en hechten veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd. Wij moedigen mensen met een diverse achtergrond en diverse eigenschappen aan om te solliciteren.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen