< Terug naar overzicht

HR Talent Officer

HR Talent Officer

Organisatie

Greenyard Prepared (voorheen Noliko) is een Europese marktleider die vers geoogste groenten & fruit bewerkt tot voedingsproducten die gemakkelijk bewaard en geconsumeerd kunnen worden. We bieden onze klanten – waaronder zowel retailers als foodservicebedrijven en de voedingsindustrie – een uitgebreid gamma aan producten, van de klassieke conservens tot kant-en-klare soepen, sauzen en gerechten, alsook hoogwaardige ingrediënten. We spelen met onze producten in op de behoeften van moderne consumenten die lekker, gemakkelijk en snel maar tegelijk ook gezond willen eten.

Greenyard Prepared realiseert met 919 werknemers een omzet van meer dan € 329 miljoen op drie productie locaties, Bree (B), Rijkevorsel (B) en Velden (NL). Op Europees vlak bevinden we ons in de top 5. We dragen aandacht voor kwaliteit en het milieu hoog in het vaandel. De certificeringen en de getrouwheid van onze klanten vormen hiervan het beste bewijs.

Om onze HR dienstverlening verder te optimaliseren zijn we ter vervanging van een collega binnen het Talent team op zoek naar een: HR Talent Officer.

Functie

  • Je komt terecht in het Talent team waar je, samen met je collega’s, aanspreekpunt bent voor het lijnmanagement en je optimale ondersteuning verleent inzake soft HR-topics zoals aanwervingen, opleidings- en coachingstrajecten, evaluatiecyclus,…
  • Daarnaast treed je ook op als specialist in één van bovenvermelde domeinen. Je implementeert op een pragmatische manier de HR strategie, stroomlijnt de HR-processen en maakt de operationele vertaalslag naar de aan jou toegewezen productiehal.
  • Je weet je te ontpoppen tot een vertrouwenspersoon binnen de organisatie door je hands-on benadering en nauwe contacten met de werkvloer.

Profiel

  • Je volgde een hogere opleiding richting personeelswerk en beschikt over minimum 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een productie-omgeving. Je hebt een doe-mentaliteit en weet van aanpakken.
  • Je bent empathisch en sterk communicatief onderlegd.
  • Vanuit een mensgerichte benadering en jouw praktische ingesteldheid hou je ervan om probleemoplossend en resultaatgericht te werkt te gaan.
  • Je kan je werk goed organiseren en stelt je flexibel op indien nodig.

Aanbod

Een uitdagende brugfunctie tussen mens en organisatie.  Je komt terecht in een dynamische en groeiende onderneming met een pragmatische en no-nonsense ingesteldheid.  Daarnaast kan je uiteraard rekenen op een competitief salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen.  Wij bieden flexibele werktijden en een aantrekkelijke job in een filevrije omgeving.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen